26 oktober start van de Jaaropleiding 2019/2020

Welkom op de site van het ImproCentrum Nederland. 

De beste plek voor topkwaliteit trainingen en inspirerende projecten op het gebied van improvisatietheater.

Recente activiteiten in 2019:

  • dinsdag 24 september: start van SKIL de gevorderden groep van de Improacademie. Klik HIER
  • De jaaropleiding 2019/2020 start op 26 oktober. Een jaar lang werken aan de essentie van het improviseren. Voorstellingen, training, gastdocenten, theorie, alles is er op gericht om spelers een sprong voorwaarts te laten maken in hun spelontwikkeling. Belangstelling voor volgend seizoen? Klik HIER
  • Train de trainers opleiding: vijfdaagse opleiding voor mensen die zich willen ontwikkelen als improvisatietrainer.  Deze succesvolle (en snel uitverkochte) training (17e editie !) gaat van start op  14 maart 2020 De andere data zijn: 15 maart, 17 april, 24 mei en 19 juni. De docenten zijn de meest ervaren impro-docenten van dit moment: Andre Besseling en Bart van Heel. Interesse? laat het weten via het contactformulier.

De Impro-academie van het ImproCentrum, voorziet in een groeiende behoefte aan goeie en gedegen opleidingsmogelijkheden op het gebied van improvisatietechnieken.

Spelers en trainers die zich intensiever bezig willen houden met improviseren, kunnen bij de improacademie aan de slag.  Wij bieden dan ook een aanvullend aanbod voor spelers en trainers die meer zoeken.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Geef dit door via dit contactformulier. Je ontvangt dan circa 2 keer per jaar de nieuwsbrief van het ImproCentrum met de laatste updates over trainingen, workshops en andere improvisatieprojecten.