Improvisatietraining en regie

Spelen vanuit de bron

Iets bijzonders voor je groep?

Nodig Andre Besseling uit als trainer!

Andre Besseling is als geen ander in staat om te improviseren, te doceren en te regisseren. Begonnen als improspeler na een workshop bij de grondlegger van Theatersport, Keith Johnstone heeft hij zich ontwikkeld als veelzijdig docent en speler en van alle theatermarkten thuis. Zijn rijke carriere zorgt ervoor dat hij alle hoeken en gaten van het IMPRO-universum heeft beoefend, bedacht of gedoceerd. En er nog steeds plezier in heeft. Het schrijven van zijn boek: 'Theater vanuit het Niets' wordt nog steeds veel gebruikt. Hij heeft aan de wieg gestaan van improvisatietheater in Nederland en is daardoor een onuitputtelijke bron van kennis en ervaring. Zeer geschikt dus voor gastlessen voor een avond of een dag.

Onderwerpen waar hij mee aan de slag kan:

  • Long forms in diverse kleuren en smaken, zoals de Harold, de Maestro, de tafel van 8 of de IMPRO-musical. Of een eigen longform die samen met de groep wordt gecreeerd?
  • Specifieke thema's zoals: non-verbaal spel, verhalend spelen, De Vloer Op, Solo-IMPRO, Storytelling, spelen vanuit relaties, geloofwaardigheid, spelen vanuit de 4 elementen, etc.
  • Denk andersom: wat heeft mijn groep nodig?
  • Of laat je verrassen door wat Andre inbrengt...

Heb je een vraag over improviseren ?

Een training van Andre Besseling is het antwoord !

Informatie over beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden:

Stuur een mail naar: andre@improcentrum.nl