Impro Coaching

André staand losSoms wil je sneller. Soms wil je maatwerk. En soms wil je niet in een groep, maar wil je persoonlijk gecoached worden.

In dat geval is coaching door Andre Besseling de perfekte manier om jezelf als speler of docent verder te ontwikkelen. Door zijn jarenlange ervaring als speler, regisseur en improvisatietrainer ziet hij heel snel waar je mee aan de slag zou kunnen. Door het werken met persoonlijke aandachtspunten en gerichte opdrachten, zul je merken dat je spel en improvisatievaardigheden een grote sprong voorwaarts zullen nemen. Meteen spelen, directe feedback en concrete opdrachten zorgen ervoor dat je echt aan de slag gaat.

Een cadeau voor jezelf als speler of docent, om te kunnen groeien en lekker voluit te kunnen spelen. Met alle aandacht die er voor nodig is en ondersteund door de rijke ervaring van Andre Besseling.

De persoonlijke coaching kan 'LIVE' in Amsterdam. Andre heeft daar de beschikking over een 'corona-proof' coachingsruimte. Daarnaast is persoonlijke coaching ook prima om 'online' te doen. Dat is vooral een kwestie van afspreken.

Prijzen zijn 50 eu per sessie. (Ex of incl BTW)

 Een keer proberen? De intake is Gratis. Opgeven kun je HIER