Impro Coaching

André staand los

Voor spelers die zich snel willen ontwikkelen is er nu:

 

IMPRO-coaching!

Zoek je verdieping in je spel?

Persoonlijke leervragen?

Deskundige feedback en gerichte oefeningen?

Bij IMPRO-coaching is dat waar het over gaat. Ruim een uur vol aan de bak als speler. Om jezelf te ontwikkelen. Om je valkuilen te doorzien en er uit te stappen. Om plezier in je eigen spel te (her) vinden.

Soms wil je sneller. Soms wil je maatwerk. En soms wil je niet in een groep, maar wil je persoonlijk gecoached worden.

In dat geval is coaching door Andre Besseling de perfekte manier om jezelf als speler of docent verder te ontwikkelen. Door zijn jarenlange ervaring als speler, regisseur en improvisatietrainer ziet hij heel snel waar je mee aan de slag zou kunnen. Door het werken met persoonlijke aandachtspunten en gerichte opdrachten, zul je merken dat je spel en improvisatievaardigheden een grote sprong voorwaarts zullen nemen. Meteen spelen, directe feedback en concrete opdrachten.

Een cadeau voor jezelf als speler of docent, om te kunnen groeien en lekker voluit te kunnen spelen. Met alle aandacht die er voor nodig is en ondersteund door de rijke ervaring van Andre Besseling.

De persoonlijke coaching kan 'LIVE' in Amsterdam. Daarnaast is persoonlijke coaching ook prima om 'online' te doen. Dat is vooral een kwestie van afspreken.

Prijzen zijn 60 eu per sessie van een uur en een kwartier. (Ex of incl BTW) Voor langere coaching of voor begeleiding/regie van een voorstelling is het een kwestie van overleg.  Andre is gecertificeerd coach, dus er zijn een aantal mogelijkheden om de coaching vergoed te krijgen. (bel voor meer info nr: 06 - 21514321)

 Een keer proberen? De intake is gratis. Opgeven kun je HIER

Tom Tollenaere over Andre's coaching:

Ik heb met Andre gewerkt op soloimpro; Andre's jarenlange ervaring is goud waard!  We werken aan personages, sceneopbouw en technieken die specifiek zijn voor solo werk.  Warm aanbevolen!