SKIL, de gevorderde spelers groep van de Improacademie

(the SKy Is not the Limit) 

 

Heb je zin om in te stappen in een groep met ervaren spelers?

Werken aan spelverdieping?

Les van zeer bekwame docenten?

Op een fantastische locatie in een penthouse met uitzicht op het IJ?

SKIL gaat weer verder vanaf dinsdag 24 september 2019

Doe mee met SKIL!

SKIL is een doorlopende groep waar je aan mee kunt doen.. Aansluiten bij SKIL houdt in dat je kiest voor een enthousiaste groep spelers die zich richten op verhalend improviseren. SKIL verwelkomt van harte nieuwe spelers vanuit een echte Impro-spirit. Daarbij staat spelplezier voorop en jezelf ontwikkelen centraal.

In deze avondtraining ga je vooral veel oefenen op onderwerpen als verhalen improviseren, scènes bouwen, accepteren en creativiteit. We gebruiken oefeningen en spelvormen uit o.a. de theatersport, acteertrainingen maar ook uit de mindfullness en het fysiek theater. Het belangrijkste is dat het aansluit bij jouw kwaliteiten en dat van de groep. Je ontdekt wat het geheim is van lekker en moeiteloos improviseren. Zo min mogelijk denken, zoveel mogelijk spelen. Diverse technieken en spelvormen worden gebruikt om de noodzakelijke vaardigheden te trainen en het plezier van het improviseren te vinden. Vanuit de humor en het uitproberen, ontstaan de mooiste scènes en verhalen.

skil najaar 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf september starten we weer en werken we toe naar een lange en avondvullende improvisatievoorstelling. De nadruk ligt dus op verhalende scenes rondom een thema en het neerzetten van een langere verhaallijn. We creeeren altijd een eigen Impro-longform zoals in eerdere seizoenen: 'SKIL pakt uit!' of 'Keep or Swipe'. De training is dan ook bedoeld voor spelers met ervaring. Dit kan zijn doordat je al eerder een theatersportcursus hebt gevolgd of andere trainingen gedaan op het gebied van drama of toneel. Het instapniveau is in overleg met de docent.

Docenten

De lesstructuur van SKIL zal bestaan uit 4 blokken van 6 lessen elk. De eerste 6 lessen zal niemand minder dan Hetty Heyting voor haar rekening nemen. Vanaf 12 november tot 17 december gaat Roemer Lievaart aan de slag met acterend improviseren.

Dag - Tijd - Locatie
SKIL traint op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur in PENTHOUSE FLOOR 6 aan De Ruyterkade in Amsterdam.

De trainingsruimte is een geweldig mooie locatie op 6 hoog met een adembenemend uitzicht op het IJ. Floor 6 is pal naast Amsterdam CS. Alleen de plek is al bijna voldoende om met SKIl mee te doen ;-)_

Prijs:

SKIL is de vaste trainingsgroep van de Improacademie. De inschrijving voor het eerste half jaar van 12 lessen is:

199 eu ex BTW.

(over wel of geen BTW kun je in overleg treden met de Improacademie)

 uitzich penthouse

Wil je meedoen, klik dan HIER!

 

nienke willmijn