Ben je een gevorderde speler?

 

Doe mee met SKIL

(the SKy Is not the Limit)

SKIL gaat met ingang van het seizoen 2020/2021 zelfstandig verder als improvisatiegroep. SKIL is 6 jaar een onderdeel geweest van de Improacademie, maar slaat nu zijn vleugels uit!

Kenmerken van SKIL:

Heb je zin om in te stappen in een groep met ervaren spelers?

Werken aan spelverdieping?

Les van zeer bekwame docenten?

Op een fantastische locatie in een penthouse met uitzicht op het IJ?

 

Mocht je interesse hebben om mee te doen? Laat het weten via: info@improacademie.nl Dan word je doorgelinked naar SKIL..

skil 2020

Waarom meedoen met SKIL?

SKIL is een doorlopende groep van gevorderde spelers. Aansluiting houdt in dat je kiest voor een enthousiaste groep spelers die zich richten op verhalend improviseren. Na jaren verbonden te zijn aan de improacademie, gaat SKIL verder maar verwelkomt nog steeds nieuwe spelers vanuit een echte Impro-spirit. Daarbij staat spelplezier voorop en jezelf ontwikkelen centraal.

In de avondtraining ga je vooral veel oefenen op onderwerpen als verhalen improviseren, scènes bouwen, accepteren en creativiteit. Het belangrijkste is dat het aansluit bij jouw kwaliteiten en dat van de groep. Je ontdekt wat het geheim is van lekker en moeiteloos improviseren. Zo min mogelijk denken, zoveel mogelijk spelen. Diverse technieken en spelvormen worden gebruikt om de noodzakelijke vaardigheden te trainen en het plezier van het improviseren te vinden. Vanuit de humor en het uitproberen, ontstaan de mooiste scènes en verhalen.

Aansluiten bij SKIL is bedoeld voor spelers met ervaring. Dit kan zijn doordat je al eerder een theatersport of improvisastiecursus hebt gevolgd of andere trainingen gedaan op het gebied van drama of toneel. Het instapniveau is in overleg met de docent.

Dag - Tijd - Locatie
SKIL traint op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur in PENTHOUSE FLOOR 6 aan De Ruyterkade in Amsterdam.

De trainingsruimte is een geweldig mooie locatie op 6 hoog met een adembenemend uitzicht op het IJ. Floor 6 is pal naast Amsterdam CS. Alleen de plek is al bijna voldoende om met SKIl mee te doen ;-)_

 

 uitzich penthouse

Wil je meedoen, klik dan HIER!

 

nienke willmijn