Impro coaching: snel vooruit door maatwerk

Voor spelers die zich snel willen ontwikkelen is er nu:

IMPRO-coaching.

Zoek je verdieping in je spel?

Persoonlijke leervragen?

Deskundige feedback en gerichte oefeningen?

Bij IMPRO-coaching is dat waar het over gaat. Een uur vol aan de bak als speler. Om jezelf te ontwikkelen. Om je valkuilen te doorzien en er uit te stappen. Om plezier in je eigen spel te (her) vinden.

Kortom: individuele spelcoaching op maat. Zodat jij als speler verder tot bloei kan komen. Het kan zowel online als live. De keuze is aan jou. De coaching is immers bedoeld, zodat jij stappen kunt zetten als speler.

De coaching wordt gegeven door Andre Besseling, artistiek leider van de Improacademie. Door gebruik te maken van zijn jarenlange ervaring als speler en docent, kan hij als geen ander inspelen op jouw vraag. Een aantal spelers zijn hierdoor geholpen. Grijp je kans om deze stap te zetten!

Andre is een gecertificeerd coach en de coaching kan daarom vergoed worden vanuit het budget van PPO. Informatie daarover kun je krijgen, bij aanmelding.

Over Andre's coaching: 

"Ik werk met Andre aan solo impro; Andre's jarenlange ervaring is goud waard!  We werken aan personages, sceneopbouw en technieken die specifiek zijn voor solo werk.  Warm aanbevolen!"