17 en 18 juni: weekend De Cirkeltraining

Altijd al willen weten hoe improviseren echt werkt ?

Het antwoord wordt gegeven in dit weekend !

Inhoud

Bij improviseren gaat het vooral om de flow van het spelen. Als je lekker improviseert, is het resultaat, een mooie voorstelling. Niet andersom.

We werken dit weekend vanuit de Improcirkel. Dit, door Andre Besseling ontwikkelde, model, maakt op een simpele manier duidelijk hoe improviseren echt werkt. Improvisatiebegrippen zoals blokkeren en accepteren, durven falen en creativiteit vallen daarin als vanzelf op hun plaats. Deze vaardigheden staan namelijk niet op zichzelf, maar zijn noodzakelijk om in de juiste flow te komen. De Cirkeltraining geeft je een verbluffend en helder inzicht in het proces van improviseren. 

improcirkel

 

 

In dit weekend wordt je door de fases van het improvisatieproces geleidt. Het doel is vooral om scenematig te improviseren. Je weet waar je eigen spelflow te vinden is en je herkent bij jezelf en je mede speler waar het improviseren wel of niet lekker loopt.

 

 

 

Voor wie is dit weekend bedoeld?

  1. Improspelers en theatersporters die ervaring hebben met improviseren en hun spel verder willen brengen en/of zich persoonlijk willen ontwikkelen.
  2. Spelers met de ambitie om te groeien in het vak van improvisatiespeler. Dit weekend over de IMPRO-Cirkel is de perfecte kennismaking met deze wijze van spelen.

 

Trainer: Andre Besseling

andre docentAndre Besseling is oprichter van het Improcentrum en initiatiefnemer van de Improacademie. Hij is een van de belangrijkste grondleggers van improvisatietheater in Nederland en schrijver van het meestgebruikte boek over improviseren ‘Theater vanuit het Niets’. Hij ontwikkelde diverse formats en oefeningen die nog steeds veel gebruikt worden bij groepen en cursussen in het land. Vanuit passie en heel veel ervaring, kan hij perfekt overbrengen hoe Improvisatietheater werkt.

Locatie:

Theater de Cameleon

Derde Kostverlorenkade 35
1054 TS Amsterdam

Data:

Het weekend wordt gehouden op 17 en 18 juni 2023.

Er wordt gewerkt van 10 tot 17 uur. De inloop is vanaf 9.30

Het weekend is incl. eenvoudige lunch.

Kosten:

De cirkeltraining kost 225 euro ex 21% btw.

Er is een mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. Ook kun je overleggen over de mogelijkheden die er zijn m.b.t. wel of geen BTW. (De kosten voor de training zijn voor een groot deel aftrekbaar voor de belasting.)

Meedoen?

Wil je je opgeven om mee te doen ? klik dan HIER

Wil je eerst meer informatie? klik dan HIER