28 mei: KEEP or SWIPE? voorstelling SKYL

Op dinsdagavond 28 mei 2018 sluit Skil het seizoen af met de voorstelling:

Keep or Swipe

Tinder en online daten: het is een haat-liefde verhouding. Voor de een is het een zegen, voor de ander een vloek. Smoorverliefd tijdens het appen, in real life valt het tegen. De liefde van je leven vinden, twintig jaar later nog gelukkig zijn. Met de verkeerde afspreken en met veel wijn de avond zien door te komen. Wel of geen ONS. En waarom doen we het eigenlijk: daten?

Theatergroep Skil neemt u mee in de wereld van het online daten. We zien ongemakkelijke en hilarische ontmoetingen. Hoe is het zo gekomen met de personen die elkaar vinden? En als zij na jaren de balans opmaken: Top of Flop?

Kom mee daten en geniet ervan!
Presentatie: Wilma van Tuyl
Muzikanten: Sybren van Doesum (trompet) en Wouter Snoei

Spelers:  Ilse de Krosse, Maartje Asscheman, Jeninke de Groot, Marja Huigen, Audrey Glans, Nathan de Groot, Nathasja Gootjes, Nienke Tjallingii, Sabine Koppes, Tjade Binnerts, Marting Heynen, Willemijn van Riel, Eric van der Kooy

Kaartje: 5 euro inclusief koffie of thee, graag contant aan de deur

SKIL is onderdeel van de Improacademie. Zij trainen elke dinsdagavond. En zeker weer vanaf september 2019

Trailer en info kijken?

KLIK HIER voor de link met Facebook.

 

 

 

 

SKIL, de gevorderde spelers groep van de Improacademie

(the SKy Is not the Limit) 

 

Heb je zin om in te stappen in een groep met ervaren spelers?

Werken aan spelverdieping?

Les van zeer bekwame docenten?

Op een fantastische locatie in een penthouse met uitzicht op het IJ?

SKIL gaat weer verder vanaf september 2019

Doe mee met SKIL!

SKIL is een doorlopende groep waar je aan mee kunt doen.. Aansluiten bij SKIL houdt in dat je kiest voor een enthousiaste groep spelers, die al langer met elkaar speelt en traint. SKIL staat open voor vernieuwing en verwelkomt nieuwe spelers vanuit een echte Impro-spirit. Daarbij staat spelplezier voorop en jezelf ontwikkelen centraal.

In deze avondtraining ga je vooral veel oefenen op onderwerpen als verhalen improviseren, scènes bouwen, accepteren en creativiteit. We gebruiken oefeningen en spelvormen uit o.a. de theatersport, acteertrainingen maar ook uit de mindfullness en het fysiek theater. Het belangrijkste is dat het aansluit bij jouw kwaliteiten en dat van de groep. Je ontdekt wat het geheim is van lekker en moeiteloos improviseren. Zo min mogelijk denken, zoveel mogelijk spelen. Diverse technieken en spelvormen worden gebruikt om de noodzakelijke vaardigheden te trainen en het plezier van het improviseren te vinden. Vanuit de humor en het uitproberen, ontstaan de mooiste scènes en verhalen.

skil najaar 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf september starten we weer en werken we toe naar een lange en avondvullende improvisatievoorstelling. De nadruk ligt dus op verhalende scenes rondom een thema en het neerzetten van een langere verhaallijn. We creeeren altijd een eigen Impro-longform zoals: 'SKIL pakt uit!' of 'Keep or Swipe'. De training is dan ook bedoeld voor spelers met ervaring. Dit kan zijn doordat je al eerder een theatersportcursus hebt gevolgd of andere trainingen gedaan op het gebied van drama of toneel. Het instapniveau is in overleg met de docent.

Dag - Tijd - Locatie
SKIL traint op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur in PENTHOUSE FLOOR 6 aan De Ruyterkade in Amsterdam.

De trainingsdata zijn eind juni bekend voor het najaar in september.

De trainingsruimte is een geweldig mooie locatie op 6 hoog met een adembenemend uitzicht op het IJ. Floor 6 is pal naast Amsterdam CS. Alleen de plek is al bijna voldoende om met SKIl mee te doen ;-)_

 uitzich penthouse

Wil je meedoen, klik dan HIER!

 

nienke willmijn

 

X