SKIL: trainingsgroep voor gevorderde spelers

(the SKy Is not the Limit)

 

Heb je zin om in te stappen in een groep met ervaren spelers?

Werken aan spelverdieping?

Les van zeer bekwame docenten?

Op een fantastische locatie in een penthouse met uitzicht op het IJ?

Doe mee met SKIL!

Deze groep wordt begeleid door Richard Roling. Ook zijn er gastlessen van Andre Besseling

Aansluiten bij SKIL houdt in dat je kiest voor een enthousiaste groep, die al langer met elkaar speelt en traint. SKIL staat open voor vernieuwing en verwelkomt nieuwe spelers vanuit een echte Impro-spirit. Daarbij staat spelplezier voorop en jezelf ontwikkelen centraal.

In deze avondtraining ga je vooral veel oefenen op onderwerpen als verhalen improviseren, scènes bouwen, accepteren en creativiteit. We gebruiken oefeningen en spelvormen uit o.a. de theatersport, acteertrainingen maar ook uit de mindfullness en de improcomedy. Het belangrijkste is dat het aansluit bij jouw kwaliteiten en dat van de groep. Je ontdekt wat het geheim is van lekker en moeiteloos improviseren. Zo min mogelijk denken, zoveel mogelijk spelen. Diverse technieken en spelvormen worden gebruikt om de noodzakelijke vaardigheden te trainen en het plezier van het improviseren te vinden. Vanuit de humor en het uitproberen, ontstaan de mooiste scènes en verhalen.

skil najaar 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf dinsdag 30 januari 2018 starten we weer en werken we toe naar een lange en avondvullende improvisatievoorstelling. De nadruk ligt dus op verhalende scenes rondom een thema en het neerzetten van een langere verhaallijn, zoals de Harold en/of een eigen ontwikkelde Impro-longform zoals: 'SKIL pakt uit!'. De training is dan ook bedoeld voor spelers met ervaring. Dit kan zijn doordat je al eerder een theatersportcursus hebt gevolgd of andere trainingen gedaan op het gebied van drama of toneel. Het instapniveau is in overleg met de docent.

Dag - Tijd - Locatie - Prijs
SKIL traint op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur in PENTHOUSE FLOOR 6 aan De Ruyterkade in Amsterdam.
Een geweldig mooie locatie op 6 hoog met een adembenemend uitzicht op het IJ. Floor 6 is pal naast Amsterdam CS. Alleen de plek zou al bijna voldoende zijn, om met SKIl mee te doen ;-)_

 uitzich penthouse

Meedoen kan vanaf 30 januari 2018.
Prijs: 225 euro ex 21% btw voor 15 avonden. Je kunt overleggen over betalen in termijnen en mogelijkheden met de BTW.

De data zijn:

30 jan, 6, 13, 20 feb, 6, 13, 20, 27 maart, 3, 10 17, 24 april, 8, 15, 22 mei sluiten we af met een voorstelling!

Docent: Richard Roling 
Een gedreven en zeer ervaren docent. Als speler heeft hij zijn sporen verdient in vele longformvoorstellingen. Recent richt hij zich meer op storytelling en solotheater. zijn specialiteit ligt in de combinatie van humor en inhoud. Precies waar Skil ook voor staat. Hij richt zich op verhalende scenes en kan dat als geen ander overbrengen aan de spelers. Vanuit aandacht werken en door regelmatig persoonlijke feedback te geven, brengt hij spelers steeds verder in hun ontwikkeling. Een vakman en een liefhebber: kortom een vakman.

Docent: Andre Besseling
Andre is artistiek leider van de Impro-academie. Hij is schrijver van het meestgebruikte impro-boek: 'Theater vanuit het Niets'. Daarnaast heeft hij al meer dan 25 jaar ervaring in het geven van improvisatieles. Een echte doorgewinterde en enthousiaste docent, die alle ins en outs van improvisatietheater kan overbrengen. Hij zal bij Skil een aantal gastlessen geven.

nienke willmijn

Meer info of wil je je opgeven? klik dan HIER!