SKIL: trainingsgroep voor gevorderde spelers

SKIL: gevorderde improgroep

(the SKy Is not the Limit)

Heb je ervaring en zin om in te stappen in een groep met enthousiaste spelers?

Werken aan spelverdieping?

Les van zeer ervaren docenten?

Op een fantastische locatie in een penthouse met uitzicht op het IJ?

Doe mee met SKIL!

Deze groep wordt begeleid door Richard Roling. Ook zijn er gastlessen van Andre Besseling

Een groep waar je als speler veel plezier beleeft en tegelijkertijd jezelf ontwikkelt als improvisator. In deze avondtraining ga je vooral veel oefenen op onderwerpen als verhalen improviseren, scènes bouwen, accepteren en creativiteit. We gebruiken oefeningen en spelvormen uit o.a. de theatersport, de acteerstudio, mindfullness en wat zich spontaan aanbiedt. Je ontdekt wat het geheim is van lekker en moeiteloos improviseren. Zo  min mogelijk denken, zoveel mogelijk doen. Diverse technieken en spelvormen worden gebruikt om de noodzakelijke vaardigheden te trainen en het plezier van het improviseren te vinden. Vanuit de humor en het uitproberen, ontstaan de mooiste scènes en verhalen.

groep skil

Vanaf dinsdag 19 september starten we weer en werken we toe naar een lange en avondvullende improvisatievoorstelling. Een aantal keren heeft SKIL het Theatersportformat gespeeld. Vanaf vorig seizoen is de overstap gemaakt naar langere scenes rondom een thema en het neerzetten van een langere verhaallijn, oftewel de Harold en een Impro-longform. Een inspirerende uitdaging! De training is dan ook bedoeld voor spelers met ervaring. Dit kan zijn doordat je al eerder een theatersportcursus hebt gevolgd of andere trainingen gedaan op het gebied van drama of toneel. Het instapniveau is in overleg met de docent.

Dag - Tijd - Locatie - Prijs
SKIL traint op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur in PENTHOUSE FLOOR 6 aan De Ruyterkade in Amsterdam.
Een geweldig mooie locatie op 6 hoog met een adembenemend uitzicht op het IJ. Floor 6 is pal naast Amsterdam CS. Alleen de plek zou al bijna voldoende zijn, om met SKIl mee te doen ;-)_

 uitzich penthouse

Meedoen kan vanaf 19 september 2017.  Half december is er een afsluitende voorstelling.
Prijs: 185 euro ex 21% btw voor 12 avonden. Je kunt overleggen over betalen in termijnen en mogelijkheden met de BTW.

Docent: Richard Roling 
Een gedreven en zeer ervaren docent. Als speler heeft hij zijn sporen verdient in vele longformvoorstellingen. Recent richt hij zich meer op storytelling en solotheater. zijn specialiteit ligt in de combinatie van humor en inhoud. Precies waar Skil ook voor staat. Hij richt zich op verhalende scenes en kan dat als geen ander overbrengen aan de spelers. Vanuit aandacht werken en door regelmatig persoonlijke feedback te geven, brengt hij spelers steeds verder in hun ontwikkeling. Een vakman en een liefhebber: kortom een vakman.

Docent: Andre Besseling
Andre is artistiek leider van de Impro-academie. Hij is schrijver van het meestgebruikte impro-boek: 'Theater vanuit het Niets'. Daarnaast heeft hij al meer dan 25 jaar ervaring in het geven van improvisatieles. Een echte doorgewinterde en enthousiaste docent, die alle ins en outs van improvisatietheater kan overbrengen. Hij zal bij Skil een aantal gastlessen geven.

nienke willmijn

Meer info of wil je je opgeven? klik dan HIER!

Op dinsdagavond 13 juni 2017 heeft Skil het seizoen afgesloten met een Harold.

Een prachtige voorstelling vol verhalen, korte scenes en onverwachte plotwisselingen. Uiteindelijk kwamen alle verhaallijntjes bij elkaar in een zinderende finale. Dat smaakt neer meer!

Trailer kijken?

https://youtu.be/CklBJlOHQC4

 flyer skil juni 2017